Alexander Hassenstein/Getty Images
NEIZBJEŽNE TEME

ZABRINJAVAJUĆA STATISTIKA NIJE PREVIŠE POTRESLA ZIDANEA 'Popravit ćemo se'; BALE? 'Nemam mu namjeru braniti neke stvari, no vidjet ćemo što je radio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. kolovoz 2019. 01:17

Pobjedom nad Fenerbahčeom (5:3) Real Madrid je u srijedu osvojio treće mjesto na Audi Kupu.

Unatoč slavlju navijači Kraljevskog kluba mogu biti zabrinuti igrom svoje momčadi, pogotovo u obrambenom dijelu. Ovoga puta se mreža Reala tresla u tri navrata, a pogled na svih pet pripremnih utakmica, koliko su ih odigrali otkako je završilo prvenstvo, nikako ne može zadovoljiti Madriđane.

Naime, igrači Zinedinea Zidanea primili su čak 16 golova u pet utakmica, odnosno u prosjeku po jedan svakih 28 minuta. Sedam im je, podsjetimo, zabio Atletico, tri Bayern, dva Arsenal, jedan Tottenham i tri spomenuti Fenerbahče.

"Znam da ćemo imati jako dobru sezonu. Ne sviđa mi se što smo danas primili tri pogotka, ali popravit ćemo se", uvjereno će Zidane u analizi utakmice s turskim velikanom.

Sportske novosti

Neizbježna tema bio je i Gareth Bale, Velšanin koji se tijekom dana ponovno našao na naslovnicama svjetskih medija jer je procurilo da je još za vrijeme utakmice s Tottenhamom vrijeme provodio igrajući golf.

"Govorite mi nešto što se sigurno dogodilo. Nadam se da je pored toga i trenirao. Vidjet ćemo kakva je situacija kad se vratimo. Nemam mu namjeru braniti neke stvari, no vidjet ćemo što je sve radio u Madridu. Tamo je ostao kako bi trenirao i mislim da je to i radio", kratak je bio Zizou na ovu temu.

Linker
02. svibanj 2024 10:22