Tom Dubravec / CROPIX
TRANSFER U MARIBOR

Zahovič o ponudi za Sušića: 'Mali je zanimljiv, ali dajemo 500.000 eura i ni cent više'

Piše: Branko VekićObjavljeno: 16. siječanj 2014. 23:00

Mariborov sportski direktor Zlatko Zahovič želio je u redove jedanaesterostrukog prvaka Slovenije dovesti mladog hajdukovca Tina Svena Sušića , stoga je prošli tjedan otposlao u Split konkretnu ponudu za veznjaka koji bi na desnom prednjem veznom zamijenio Dejana Mezgu.

- Mali je zanimljiv igrač, u našoj momčadi bi nam dobro došao jer ima dosta sličnosti s Mezgom. Stoga nam je bila želja dovesti ga što bi i za njega bilo dobro, jer mi smo jedini s prostora bivše države ostali u europskim kupovima, potkraj veljače igramo sa Sevillom.

Ponuda Violica je konkretna, no u Hajduku, što se može zaključiti iz izjave predsjednika Brbića, nisu zadovoljni, navodno traže trostruko više.

- I ja tražim za Mendyja dva milijuna, ali znam da toliko ne mogu dobiti. Mi smo ponudili 500.000 eura i ne mislimo dati ni eura više. To je velik novac, za Hajdukovu praznu blagajnu itekako dobrodošao.

Zahovič upozorava da su se neke stvari promijenile na prostoru bivše Juge što se tiče nogometnih zbivanja.

- Nekada su Splićani zapitkivali nas imamo li možda nekog mladog igrača koji bi odgovarao Hajduku. Sada je situacija obratna. Nema veze, mi smo dali korektnu ponudu, oni smatraju da je nedostatna, naši odnosi ostaju i dalje korektni. Oni sa Sušićem i bez njega ne mogu više od trećeg mjesta.

Ne namjeravate više čekati?

- Ne mislimo dići ponudu, novac imamo i potražit ćemo negdje drugdje igrača koji nam odgovara. Sušić je bio prvi “pick” - završio je Zahovič.

Linker
17. svibanj 2024 23:33