REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
ZANIMLJIV ZAHTJEV

ZARAĐUJE MILIJUNE I MILIJUNE EURA, A PREKO INTERNETA TRAŽI ILEGALNE 'STREAMOVE' Zvijezda PSG-a objavom na Twitteru nasmijala navijače

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 11:54

Engleski mediji pozabavili su se jednom objavom Thomasa Meuniera. Iako zarađuje milijune, igrač PSG-a i belgijske reprezentacije zatražio je od svojih navijača pomoć oko ilegalnog gledanja utakmica na internetu.

Naime, Meuniera je toliko zanimao susret Portsmoutha i Sunderlanda da je preko Twittera upitao ima li tko link za susret finala Checkatrade kupa koji se u nedjelju igrao na Wembleyju.

Je li se Belgijac samo našalio ili je zaista zaboravio da je njegov zahtjev za gledanje utakmice ilegalan, u ovim trenucima nije nam poznato.

"Ima li netko link za utakmicu Portsmoutha i Sunderlanda? Hvala", stajalo je u objavi.

Potez zvijezde mnoge je nasmijao, a jedan navijač mu je ispod objave zaista ostavio link na čemu mu se Meunier brzinski zahvalio.

Inače, Checkatrade je natjecanje u kojem sudjeluju klubovi iz drugog, trećeg i četvrtog ranga engleskog nogometa, a trofej je ovoga puta pripao Portsmouthu čiji su igrači slavili zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca (2:2 nakon produžetaka, 5:4 penali).

Linker
06. svibanj 2024 18:42