Twitter/Al Nassr
BOGATI UGOVOR

ZAVRŠILA 'BITKA ZA ZORANA MAMIĆA' NA BLISKOM ISTOKU Bilo je svega: Al Nassr je optužio Al Ain da nije igrao fair, pokušali su osporiti transfer...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2017. 15:03

Zoran Mamić predstavljen je jučer u Al Ainu kao novi trener azijskog doprvaka. Odradio je i prvi trening s momčadi, a premijeru će imati već sutra kad mu je suparnik ni manje ni više nego - Al Nasr. Ali drugi, emiratski Al Nasr.

No, kad smo kod njegova bivšeg, saudijskog Al Nassra, izgleda da rastanak nije prošao baš idilično. Unatoč sjajnom oproštaju koji je Zoranu Mamiću priredio princ.

Naime, Al Nassr je optužio Al Ain da nije igrao fair i valjano jer je pregovarao sa Zoranom Mamićem i vabio ga na svoju klupu dok je još bio trener Al Nassra, prije no što je raskinuo ugovor.

Saudijci su, na neki način, htjeli osporiti transfer ili barem malo zagorčati život Al Ainu koji je odbacio optužbe. Ljudi iz kluba kazali su da nisu pričali s Mamićem (možda jesu s njegovim menadžerima) prije no što je dao otkaz u Al Nassra.

To prepucavanja očito je malo odgodilo završetak formalizacije posla, papire je Al Ain čekao do utorka navečer, pa je Zoran Mamić predstavljen dan kasnije no što je bilo planirano.

No, ako su i odnosi dva kluba malo narušeni, to s Mamićem više nema veze, on kreće u svoju avanturu s Al Ainom.

Linker
28. travanj 2024 04:54