Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
PIŠU TALIJANI

ZBOG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA SE TRAŽI SASTANAK S JUVENTUSOM Marko Pjaca ranije od planiranog ponovno mijenja sredinu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2018. 11:05

Prema pisanjima talijanskih medija, Fiorentina se već tijekom ovih praznika želi sastati s Juventusom, a tema bi trebao biti Marko Pjaca.

Hrvatski reprezentativac doveden je ljetos na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora, no izgleda kako u Firenci nisu zadovoljni onime što je dosad pokazao.

Pjaca se nikako nije vratio u formu nakon teške ozljede ligamenata iz ožujka prošle godine te je, čini se, postao višak.

"Fiorentina ga je željela zadržati do ljeta, ali Hrvat jednostavno ne uspijeva pokazati ono zbog čega je doveden. Njegova posudba će klub u ovoj sezoni koštati dva milijuna eura i Fiorentina će se već tijekom praznika sastati s Juventusom kako bi se riješio njegov status", piše Gazzetta.

23-godišnji Hrvat je u 13 nastupa za Fiorentinu postigao tek jedan pogodak i ostvario jednu asistenciju, a do tog je učinka stigao na utakmici protiv SPAL-a još sredinom rujna. Njegov povratak u Torino sve je izgledniji, no pitanje je kakav bi status imao u velikoj konkurenciji koja ga čeka u redovima talijanskog diva.

Kako nagađaju Talijani, Juventus će mu vjerojatno pokušati pronaći novi klub za još jednu posudbu...

Linker
03. svibanj 2024 14:28