Foto: Vlado Kos / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

ZEKIĆ ISKREN NAKON VELIKE GOLIJADE 'Ne mogu biti zadovoljan, imali smo bezbroj prigoda'; KOPIĆ: 'Čudan mi je drugi žuti karton Fomitcshowa'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 18. ožujak 2018. 18:57

Nakon velikog derbija Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu konačnim rezultatom 3:3 nije bio zadovoljan niti jedan trener.

Bila je to impresivna utakmica, puna golova i lijepih poteza, a oba trenera željela su pobjedu.

- Ušli smo u utakmicu izuzetno dobro. Osim vodećeg gola imali smo još dvije vrlo izgledne situacije za povećanje prednosti. Trebali smo biti mirniji u tim trenucima. Osijek je nakon toga iskoristio svoj napadački potencijal i zaigrao vabanque pa poravnao. Teren je bio loš, a kako je igra odmicala i sve teži što je dovelo do velikog broja pogrešaka s obje strane. Ipak, mi smo u trenucima kada se lomio rezultat, kada smo imali i igrača manje pokazali mentalnu stabilnost i osvojili bod iako smo se za ovu utakmicu pripremali s željom izboriti pobjedu - kazao je trener Hajduka Željko Kopić.

Pokušali su novinari na presici izvuči i nešto više od njega, seciranje poneke sudačke odluke...

- Jedanaesterac mi je teško raščlanjivati, ali čudan mi je bio drugi žuti karton Fomitcshowa - izjavio je Kopić.

Podjela bodova Hajdukovom strategu baš i nije bila po volji.

- Kažem, željeli smo pobijediti. Nisam nezadovoljan, za gledatelje je bilo lijepo, ali gledam svoju momčad kojoj je nedostajalo stabilnosti, taktičke smirenosti, mudrosti da utakmicu odvede u mirniji završetak - rekao je Željko Kopić.

Osijekov trener Zoran Zekić je pričekao da završi Kopićevo druženje s novinarima pa da iznese svoje misli i zaključke.

- Čestitam prije svega i jednoj i drugoj momčadi. Ova je igra bila dostojna prezentacija našeg nogometa. Odmah moram reći da nisam zadovoljan konačnim ishodom. Ne mogu biti. Pa imali smo bezbroj prigoda. I to kakvih, onih pravih. Ni sam ne znam u koliko je izglednih situacija bio Grezda, četiri ili pet, pa Boban i Marić, s pravom moram žaliti na propušteno - rekao je Zekić.

- Rekao sam nakon utakmice igračima u svlačionici da sam ponosan na njih i to im želim i javno poručiti - zaključio je Zekić.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
28. travanj 2024 00:45