Gdanjsk, 170612.EURO 2012.PGE Arena Gdansk.Trening uoci utakmice treceg kola skupine C, Europskog nogometnog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini, izmedju Hrvatske i Spanjolske.Na fotografiji: Gordon Schildenfeld tijekom treninga.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
SCHILDENFELD

Žele ga Lazio i Genoa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2014. 19:42

Vrlo dobri nastupi Gordona Schildenfelda u dresu Panathinaikosa, ali i hrvatske reprezentacije nisu promakli drugim klubovima. Prema pisanju talijanskih medija, tamošnji klubovi pokazuju interes za njegove usluge...

Schildenfeld je jedan od najstandardnijih igrača Panathinaikosa ove sezone te je upisao 19 nastupa u prvenstvu te jedan u kupu, a odigrao je i vrlo dobrih 35 minuta za Hrvatsku protiv Švicarske.

Dobri nastupi tijekom ove sezone pobudili su pozornost Lazija i Genoe koji prema pisanju TuttoMercattoWeba pokazuju veliki interes za njegove usluge.

Inače, Schildenfeld je igrač pod ugovorom s moskovskim Dinamom, a u Panathinaikosu se nalazi na posudbi. Grci imaju pravo prvokupa njegovog ugovora na kraju sezone, međutim ukoliko se Talijani umiješaju, Schildenfeld bi mogao po prvi put preseliti u Serie A.

Dosad je nastupao u dresu Šibenika, zagrebačkog Dinama, Bešiktaša, Duisburga, Sturma, Eintrachta iz Frankfurta te PAOK-a uz već spomenute moskovski Dinamo i Panathinaikos.

Linker
17. svibanj 2024 23:33