Reuters / Eddie Keogh Livepic
'TO JE SADA PROŠLOST'

ZIDANE SPREMA REVOLUCIONARNE PROMJENE U POČETNOJ POSTAVI, ODLAZI 'POLA' MOMČADI? Španjolci otkrili kakva je situacija s Modrićevim statusom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2019. 16:41

"Real Madrid traži nešto novo i sprema se revolucija u početnih 11. Puno toga će se promijeniti. Neki igrači će doći, a drugi će napustiti klub ovog ljeta", stoji u uvodu teksta kojim je ugledna Marca najavila velike promjene Zinedinea Zidanea.

Jednom kada je u ožujku ponovno preuzeo klupu Real Madrida i to svega 284 dana otkako je istu napustio, veliki Zizou je poručio da će osvježiti momčad s novim imenima. To je, između ostaloga, bio i jedan od uvjeta za njegov povratak.

MADRID, SPAIN - MARCH 31:  Zinedine Zidane, Manager of Real Madrid during the La Liga match between Real Madrid CF and SD Huesca at Estadio Santiago Bernabeu on March 31, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kako se posljednjih dana u Madridu sve više piše o potencijalnim dolascima/odlascima, tako se Marca pozabavila analizom u kojoj su objasnili situaciju s 11 igrača koje Zidane najviše koristi u svom novom mandatu.

Keylor Navas, Varane, Marcelo, Kroos i Bale su tako među imenima za koja se smatra da bi mogla na ljeto potražiti sreću u nekoj drugoj sredini, možda čak i Carvajal, dok se za Ramosa, Benzemu, Isca, Casemira i Modrića tvrdi da bi mogli dres Madriđana nositi i iduće sezone.

Soccer Football - La Liga Santander - Girona v Real Madrid - Montilivi, Girona, Spain - August 26, 2018   Real Madrid's Gareth Bale celebrates scoring their third goal with Marcelo, Toni Kroos and Marco Asensio    REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

"Interov pokušaj iz proteklog ljeta je sada prošlost. Osvajač Zlatne lopte ne planira nigdje otići i u ovim trenucima ni on, ni klub ne žele da njegovom ostanku u Španjolskoj dođe kraj", stoji u objašnjenju uz Modrićev status.

Rezultati by SofaScore

Linker
04. svibanj 2024 03:15