REUTERS/Andrew Boyers
PRVA REAKCIJA

ZORAN MAMIĆ KOMENTIRAO UTAKMICU KOJU ĆE ZAUVIJEK PAMTITI Evo kako je hrvatski trener doživio poraz u spektakularnom finalu protiv prvaka Europe

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2018. 21:01

Real Madrid osvojio je naslov svjetskog klupskog prvaka! U finalu u Abu Dhabiju igrači Santiaga Solarija bili su bolji rezultatom 4:1, a u igri je posebno oduševio hrvatski kapetan Luka Modrić koji je majstorski pogodio za vodstvo Madriđana u 14. minuti.

Trener Al Aina Zoran Mamić istaknuo je dobru igru svoje momčadi, ali i nahvalio madridski Real. Svjestan da je već i finale ovoga natjecanja velik uspjeh, nakon utakmice nije pokazivao previše razočaranja.

"Bez obzira na poraz ovo je sjajan uspjeh za nas. Odigrali smo dobru utakmicu imali nekoliko vrhunskih prilika, a zabili smo i taj jedan gol", prva je reakcija hrvatskog trenera nakon završetka finala.

"Jako je teško igrati protiv Reala jer imaju jaku ofenzivnu liniju i teško je braniti se. Nitko ovo nije očekivao i moramo biti ponosni i sretni. Moramo znati da jedino s duhom, borbom, trkom i koncentracijom možete pobijediti veliki tim. Veliki turnir za Al Ain, moramo biti zahvalni na onome što smo učinili. Vrlo sam ponosan na svoju momčad", zaključio je Mamić ovu veliku večer.

Linker
07. svibanj 2024 10:06