Damir Krajač / Cropix
PALA JE ISTRA

Zoran Mamić nakon velike muke nije skrivao zadovoljstvo: 'Prebrodili smo stresni period'

Teško, ali zasluženo. Tako je Zoran Mamić komentirao tri boda protiv Istre koja su stigla u završnici utakmice golom Fernandesa.
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 08. studeni 2015. 19:00

- Iza nas je stresni period. Ne toliko igrački koliko rezultatski. To je moralo ostaviti traga u glavama mojih igrača. Naravno, uz umor i iscrpljenost. Imali smo tri promašene prilike u prvome dijelu, pojavili su se strah i neizvjesnost, a svi znamo što to znači u nogometu - rezimirao je Zoran Mamić, koji sada ima puna dva tjedna da pripremi igrače za završnicu jesenskog dijela sezone.

Neki će u reprezentaciju, drugi su na odmoru do srijede ili četvrtka. Naglasak u pauzi bit će na individualnom radu.

- Ne smijemo ih fizički opteretiti jer su dovoljno umorni. Ima nekih stvari u kojima vidimo prostora za pomak i na njima ćemo raditi.

Inače, Ante Ćorić je ujutro odradio trening s prvom momčadi.

- Normalno je trenirao kao i do sada. Tu nema novosti.

Što se tiče povratnika u momčad, Mamić je zadovoljan Sigalijem, a za Pinta i Pavičića ima još rezervi. Antolić je iz igre izašao zbog grča. Prva procjena je da nema govora o ozbiljnoj ozljedi, ali u Maksimiru pušu i na hladno pa će pričekati liječničkog izvješće.

Kod gostiju, trener Robert Rubčić bio je zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Bili smo disciplinirani i odradili smo sve što smo se dogovorili u svlačionici. Bilo je tu par izglednih situacija. Držali smo Dinamo u neizvjesnosti, ali nismo uspjeli uzeti bod. Vidi se pomak u radu - poručio je strateg Istre.

Linker
08. svibanj 2024 17:27