REUTERS/Hannah McKay
ODLUKA PADA U SRIJEDU

ZVIJEZDU REALA NOVINARI REŠETALI PITANJIMA O LUKINOM TRANSFERU Slavlje protiv Juventusa u drugom planu: 'Tko zna što je njemu u glavi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 16:15

Unatoč pobjedi nad Juventusom na pripremama u Americi u okviru International Champions Cupa, Lucasu Vázquezu su novinari postavili brojna pitanja vezana za Luku Modrića koji je ovih dana goruća tema nogometnih medija.

Hrvatskog se veznjaka naveliko povezuje s transferom u milanski Inter, ali u Real Madridu odolijevaju ponudama i inzistiraju na njegovu ostanku u klubu.

"Mi smo mirni i računamo na njega, nadamo se da se nakon odmora vraća u Madrid. Ja se nadam da će ostati", izjavio je 27-godišnji španjolski veznjak. "No, to je tako u nogometu, nikad se ne zna... Luka je igrač Reala i mislim da se to neće promijeniti. Međutim, tko zna što se njemu odvija u glavi.", zaključio je Lucas Vázquez koji se trenutno nalazi s Realom na pripremama na američkoj turneji.

Podsjećamo, trener Real Madrida Julen Lopetegui izjavio je da će 8. kolovoza sjesti s najboljim hrvatskim nogometašem i razgovarati o njegovoj budućnosti.

Linker
02. svibanj 2024 08:29