SVAĐA TRENERA I UPRAVE

Brbić: 'Nećemo uzimati igrača tek toliko da bi ga dovodili u Hajduk. Čak ni besplatno!'

Umor i nervoza doveli su do toga da trener ode vidjeti kakav mu je tlak. Teneru je preporučeno da ostavi mobitel i odmori se - rekao je predsjednik Hajduka
 Tom Dubravec/CROPIX

Što se dogodilo jučer poslijepodne na poljudskom sastanku u trokutu Brbić-Krešić-Krstičević pojasnio je predsjednik Uprave Bijelih, Marin Brbić. Krstičeviću je pozlilo, skočio mu je tlak i trener Bijelih završio je u bolnici.

- Umor i nervoza doveli su do toga da trener ode vidjeti kakav mu je tlak. Razgovarao sam s Draženom Mužinićem, koji je bio uz njega, jer je treneru preporučeno da ostavi mobitel i odmori se - kazao je Brbić.

Detaljno je predsjednik Hajduka objasnio o čemu se razgovaralo na sastanku sa Krešićem i Krstičevićem.

- Plazonić nije sporan i ne bih htio da se tog igrača dovodi u središte problema. Istina je, da se nismo se u svemu složili, ali ako je nešto i bilo između nas, to će se riješiti u četiri zida. Međutim, definitivno nije Plazonić problem.

Brbić smatra da Hajduk nije ništa slabiji u odnosu na jesen, a novca nema da bi se dovodili novi igrači.

- Mi smo oslabljeni jedino za Radoševića. Dobro bi nam došlo pojačanje na zadnjem veznom, ali nismo u situaciji da dovodimo igrače sa strane za koje nismo sigurni da bi nam bili pojačanja. Trener je imao svoje prijedloge, a mi se nismo složili. To su normalni razgovori, ali mi nećemo uzimati igrača tek toliko da bi ga dovodili u Hajduk. Čak ni besplatno, bez odštete - naglasio je Brbić ne precizirajući imena igrača koje je tražio Krstičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 10:41