ODLIČNA VIJEST ZA 'SUPERSPORTAŠE'

AKCIJA KOJA STIŽE U PRAVO VRIJEME Svi korisnici popularnog servisa mogu do vaučera za uplate bez naknade!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. srpanj 2018. 18:26

Besplatna aplikacija Aircash omogućila je akciju koja stiže baš u pravo vrijeme - prije željno očekivane utakmice Hrvatske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u srijedu. Mnogi će naredne dane iskoristiti da se okušaju u klađenju, a INA je spojila Aircash, aplikaciju za prijenos sredstava, i SuperSport koji nudi usluge klađenja.

Svaki korisnik SuperSporta od sada može na Ininim maloprodajnim mjestima kupiti vaučer imena A-bon koji će dobiti u papirnatom obliku. Iznosi koji se nalaze u ponudi su 50, 100, 200 i 500 kuna. Registracija na supersport.hr je potpuno besplatna i traje svega jednu minutu, a sve što trebate je odabrati nadimak i lozinku te upisati e-mail adresu kao kontakt.

Sredstva koja putem A-bona nadoplatite na SuperSport račun su vidljiva isti trenutak, a uplatit ćete ih pomoću koda na vaučeru. Kod je 16-znamenkast kako bi se maksimalno zaštitila sigurnost uplate.

Sve što morate učiniti je pitati za A-bon na jednom od gotovo 400 Ininih maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske i uplate bez naknade mogu početi.

Screenshot

Linker
27. travanj 2024 00:09