Fabrice COFFRINI / AFP
FABRICE COFFRINI AFP

IVICA JE PONOSAN

KOSTELIĆ NAKON SJAJNOG REZULTATA FILIPA ZUBČIĆA 'Nije Cubo više razigrani dječak, već čvrsti atleta, spreman je pobjedi gledati u oči!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.02.2020. u 22:10

 • Nakon fantastičnog rezultata Filipa Zubčića na Facebooku se oglasio i Ivica Kostelić, koji je nahvalio hrvatskog skijaša.

  ''Bravo Cubo! Iz utrke u utrku Cubo pokazuje svoju zrelost. Nije on više toliko razigrani dječak koliko čvrsti atleta, premda znam će u njemu bez sumnje uvijek ostati dovoljno dječačkog žara koji ga krasi. Veliko mi je zadovoljstvo pratiti njegovo sazrijevanje. Spreman je pogledati pobjedi u oči'', napisao je Kostelić.

  Naime, 27-godišnji hrvatski skijaš osvojio je četvrto mjesto u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu u veleslalomu.

  Zubčić je nakon prve vožnje bio deveti, ali u drugoj utrci ostvario je najbolje vrijeme, što mu je na kraju donijelo četvrto mjesto. Švicarac Loic Meillard (+0,16) bio je drugi, a treće mjesto osvojio je Norvežanin Leif Kristian Nestvold-Haugen (+0,24).

  Zubčić je tako četvrti put ove sezone bio među deset najboljih u svojoj najjačoj disciplini, s tim da je 11. siječnja u Adelbodenu zauzeo drugo mjesto u veleslalomu, što mu je najbolji rezultat u karijeri. 

   

  Tagovi
  Iz drugih medija