COLOGNE, GERMANY - JANUARY 21: Igor Karacic of Croatia argues with the referee during the 26th IHF Men's World Championship group 1 match between Croatia and Germany at Lanxess Arena on January 21, 2019 in Cologne, Germany. (Photo by Jörg Schüler/Getty Images)
Jörg Schüler/Getty Images / Getty Images

Igor Karačić

ČUDNA NEKA ORGANIZACIJA

DANCI I NIJEMCI ORGANIZATORI, A DANCI SUDE NIJEMCIMA Legenda Kauboja: 'Je li normalno da meni nakon utakmice dođe vratar Nijemaca i kaže oprosti!?'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 22.01.2019. u 00:02

 • Ma budimo mi iskreni do kraja, tko je vjerovao da Danci Nijemcima neće suditi odlučujući susret za polufinale. Uvijek smo govorili da su to 'klošari', ali su rekli da smo grubi i nepristojni. Evo danas su ta gospoda opravadala sve. I da Nijemci neće proći. Danci i Nijemci organizatori, Danci sude Nijemcima, to nema ni u Disneylandu.

  Taj koji još vjeruje u poštenje na tim razinama vjeruje u dobre vile. Mi smo davno prestali, čim smo vidjeli tko sudi, samo smo čekali i kada je počelo drugo poluvrijeme sve je bilo jasno. Za to si nismo sami krivi, za Brazil nažalost jesmo, a da smo njega dobili ipak bi sad bili mirniji. A sad, što je tu je...

  Igor Vori direktor reprezentacije koji je u Njemačkoj ostavio kosti ne staje u mix zoni, no sada se zaustavio s puno gorčine.

  - To je sport koji sam igrao toliko godina. To je sramota za ovaj sport. Ako mi nakon utakmice dođe Silvio Heinevetter vratar Nijemaca i kaže oprosti, onda je valjda sve samo po sebi rečeno. Ne znam kome tako nešto treba. Ako se zna da je Njemačka u polufinalu nek je odmah tamo stave pa da se ne trudimo, ovo nema smisla. Dečki su zaslužili kapu do poda za današnju utakmicu. Nažalost, nije im se vratilo, a to je za sportaše najgore, posebno kada se dogodi na ovakav način.

  Tagovi
  Iz drugih medija