Jörg Schüler/Getty Images
'ZASLUŽILI SMO VIŠE'

UMORNI I RAZOČARANI IGRAČI POŠTEDJELI SUCE, ALI ISTAKNULI JEDAN DRUGI PRESUDNI FAKTOR 'To se osjetilo i nije nas stavilo u ravnopravnu situaciju'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 22. siječanj 2019. 08:59

Spuštenih glava su prolazili naši igrači, a Dominiković im je vikao dignite glave. Budite ponosni. Scena je to koju smo mogli vidjeti nakon što je Hrvatska u ponedjeljak navečer s 22:21 izgubila od Njemačke i tako nakon utakmice u Koelnu ostala bez šanse za polufinale.

Marin Šego je bio odmah uz bok Wolffu, ali na kraju nije uspio zaustaviti Wiedea i Gensheimera.

- Mislim da smo odigrali stvarno odličnu takmicu, dali smo posljednji atom snage. Bili smo blizu. Mislim da se na kraju osjetilo da su Nijemci imali dan odmora prije, što nas nije stavilo u ravnopravnu situaciju. Ne bih sad o tome, ali u ovoj fazi turnira to je jako, jako teško.

Marin Šipić bacao se na leđa da bi izmaknuo nokauteru Wienceku.

- Ma kakvi udarači, igraju oštro i to je sve. Mi smo odigrali veliku utakmicu. Izdržali smo sve do samog kraja. Teško je bilo što reći nakon ovoga.

Manuel Štrlek je pokazao koliko njegova laka realizacija može pomoći.

- Nismo zaslužili izgubiti. Ne komentiram suđenje nikad, ne znam ni što se sve izdogađalo, samo znam da su svi jako razočarani. Protiv Brazila nismo izgledali dobro, sada jesmo, ali eto nije nam se vratilo.

Igor Karačić nosio je momčad, bila je to njegova najbolja utakmica na SP.

- Sve se izdrži, pa i lupanje Nijemaca, ali kada osjetiš namjeru to je loše. Nemam se običaj baviti s tim stvarima, samo sam silno umoran i silno razočaran. Dali smo i više od svojih mogućnosti, Cindra nije mogao igrati, zaslužili smo više, ali što je tu je. Sad smo s Francuzima i zbog onog s Brazilom moramo potvrditi nastup u olimpijskim kvalifikacijama.

I svi su uglavnom vrtjeli isto, sportski, bez komentara na suce, jer to uostalom nije njihov posao. Valjda će nečiji biti.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 19:42