Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
RAZGOVOR ZA RTL

LEGENDARNI BALIĆ PONUDIO RECEPT ZA RUŠENJE ŠPANJOLACA 'Smanjiti crne rupe, a neki iskusniji bi trebali preuzeti odgovornost'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2017. 09:53

Neposredno uoči velikog okršaja između Hrvatske i Španjolske u četvrtfinalu SP-a u Francuskoj u razgovoru za RTL na utakmicu se osvrnuo legendarni Ivano Balić.

"Neki minimalni cilj smo ostvarili. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, drugo smo opet imali nekih malih problema", rekao je koordinator hrvatske rukometne reprezentacije o utakmici protiv Egipta.

Osvrnuo se i na crne rupe u hrvatskoj igri.

"Normalno je da ima tih crnih rupa, ali možda ne da traju toliko. Nama traju sedam do deset minuta. Kada bismo to malo smanjili bilo bi OK. Možda bi neki iskusniji trebali preuzeti odgovornost. Nedostaje i samopouzdanja".

Pogled prema Španjolcima.

"Naravno da svi mi idemo na pobjedu. Međutim, Španjolci zasad igraju najbolje na turniru, stvarno su igrali odlično. No, imaju i oni svojih nedostataka. Mislim da ćemo se dobro pripremiti za njih. Normalno da vjerujemo. Treba napraviti što više toga što dogovorimo i boriti se do zadnjeg atoma snage".

Linker
23. travanj 2024 05:50