CROPIX
PROBLEMI ZA PRVAKE

NOVI ŠOK ZA NAJVEĆE FAVORITE EURA U HRVATSKOJ Francuzima u najvažnijim trenucima otpao jedini lijevi vanjski kojeg imaju na turniru u Zagrebu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2018. 11:06

Lijevi vanjski Barcelone i francuske reprezentacije Timothey N’Guessan otpao je za nastavak Eura zbog ozljede prednjih križnih ligamenata u susretu protiv Bjelorusije nakon što mu je protivnički igrač nakon skoka pao na koljeno. Nakon pružene pomoći N’Guessan nije više ulazio u igru. Magnetska rezonanca nije pokazala teže oštećenje, ali N’Guessan mora pauzirati minimalno dva tjedna.

Didier Dinart bio je prisiljen u sastav pozvati Romaina Lagardea iz Nantesa. Osim njega, na poziciji lijevog vanjskog može igrati još jedino Nikola Karabatić.

Dok na desnoj strani Dinart ima pet igrača, na lijevoj su mu zbog ozljeda prije turnira otpali Olivier Nyokas, Mathieu Greville i William Accambray.

N’Guessan je u tri utakmice porečke skupine zabio osam golova uz pet asistencija, a kao važan kotačić se pokazao u pobjedi nad Norveškom kada je zabio za vodstvo 31:30 u 58. minuti iznudivši isključenje u sljedećem napadu. (

Linker
26. travanj 2024 08:48