Osijek, 251018.
Rukomet. Dvorana Gradski vrt. Kvalifikacijski susret Hrvatska - Svicarska za Europsko prvenstvo 2020.
Na fotografiji: Luka Stepancic. Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX

O TOME S PRIČA

STEPANČIĆ NAPUŠTA PSG, STIŽE VARDAROV DIV, A MOGAO BI I HRVATSKI REPREZENTATIVAC Velika borba oko prvog vratara Šege

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 23.12.2018. u 16:04

 • Sudeći po napisima medija, Luka Stepančić će na kraju sezone napustiti PSG. U kojem pravcu, još se ne zna. U PSG bi trebao uz Nedima Remilija doći Vardarov div Dainis Krištopans.

  On je želja trenera Raula Gonzalesa, koji je do prije godinu dana vodio Vardar. Želja Raula su i Moraes i Cindrić, no koliko će to sve odjednom moći realizirati ne ovisi samo o bogatim šefovima PSG-a.

  Oko našeg prvog vratara u ovom trenutku, Marina Šege, vodi se velika borba. Veszprem je na broju 1, jer je po prvim planovima Šego trebao doći za Miklera koji se vraća u Szeged, što je definitivno.

  Veszprem je kalkulirao s Appelgrenom iz Löwena dok je trener bio Vranješ, a sada se čeka rasplet financijske situacije u Kielcu, koji je kupio Andreasa Wollfa, ali će ga se morati odreći ne bude li ga se moglo plaćati.

  I dok Veszprem nikako da odluči, u igru se oko Šege uključuje i Vardar koji je ostao samo na Milosavljevu, jer je Alžirac Gethbane ozlijeđen i hitno operiran. U svakom slučaju, do kraja SP-a u Njemačkoj i Danskoj imat ćemo rasplet.

  Iz drugih medija