Dragan Matic / Cropix / CROPIX
NEMA SREĆE

TEŽAK UDARAC I NOVA VELIKA STREPNJA ZA BIVŠEG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA U ponedjeljak je operiran, a upitan mu je i nastavak karijere!?

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 14. studeni 2018. 13:26

Bivši hrvatski reprezentativac i aktualni član njemačkoga Gummersbacha Drago Vuković na nedjeljnom je gostovanju kod Bergischera ozlijedio Ahilovu tetivu desne noge i za njega je ova sezona završena.

Vuković je u ponedjeljak ujutro operiran, s rehabilitacijom će početi u sljedećim tjednima i predviđa se da će izbivati s terena šest mjeseci. U tom bi trenutku tek trebao početi s treninzima, a kompetitivnom rukometu mogao bi se vratiti početkom sljedeće sezone. Teška ozljeda upitnom čini i nastavak karijere s obzirom na to da je Splićanin u kolovozu napunio 35 godina.

Kapetan 16. momčadi Bundeslige bez ikakva je kontakta pao na parket u 11. minuti susreta nakon čega je iznesen s terena. U sljedećih 50 minuta Gummersbach nije uspio nadoknaditi izostanak jednog od najvažnijih igrača te je upisao i deveti poraz u 12 odigranih kola.

- Ova ozljeda je primarno bolna za Dragu, ali onda i za klub jer je on kao kapetan i lider u obrani vrlo važan za nas - rekao je izvršni direktor kluba Christoph Schindler uz želju za brzim Vukovićevim oporavkom.

Osvajač olimpijskog zlata iz Atene u posljednje vrijeme nema sreće sa zdravljem. Prošle je sezone dugo izbivao zbog ozljede ramena koju je zadobio u redovima prvaka EHF kupa Füchsea iz Berlina.

Linker
20. travanj 2024 21:17