Trofej Dinamo
SLIJEDI BJELOVAR

ZAVRŠEN PRVI TURNIR TROFEJA DINAMO Naslov u rukama Promotionplaya i Dental Centra Grzela

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2018. 16:33

Jučer je na Črnomercu završen Memorijalni malonogometni turnir Mate Čuljak, prvi turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo. U seniorskoj konkurenciji naslov je uzela momčad Promotionplaya, a u veteranskoj momčad Dental Centar Grzela.

Promotionplay je u finalu svladao Tiskaru Dikopu s 5:2. “Tiskari” su poveli preko Karla Pagadira, no, Promotionplay je do pobjede stigao zahvaljujući čak četiri pogotka Kristijana Lovrića i jednim Danijela

Matkovića, a drugi pogodak za Tiskaru Dikopu zabio je Martin Šutalo.

Najbolji strijelac i igrač natjecanja bio je Kristijan Lovrić koji je s 12 golova vodio Promotionplay do titule, a najboljim golmanom proglašen je Dalibor Lukić iz Cvjetno Pinkdroidsa koji su osvojili treće mjesto.

Dental Centar Grzela osvojila je veteranski naslov svladavši nakon boljeg raspucavanja penala ekipu AD Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka.

Sljedeći turnir u sklopu natjecanja Trofej Dinamo igra se u Bjelovaru, od 4. do 10. lipnja. Podsjećamo, malonogometne momčadi na sedam turnira (Črnomerec, Bjelovar, Dubrava, Ivanić Grad, Savica,

Kutina i Dugave) skupljaju bodove, a osam najboljih iz svake kategorije (seniori, veterani i žene) plasirat će se na završnicu na Šalati koja se igra početkom rujna. Prijave za Bjelovar još su uvijek otvorene, a sve informacije o natjecanju mogu se pronaći na službenoj stranici (trofej-dinamo.hr).

Linker
26. travanj 2024 11:24