Michael Dodge Getty Images
VELIKA 'TROJKA'

FEDERER NAJVIŠE UŽIVA U OVOJ SITUACIJI Becker objasnio zašto Švicarcu najviše odgovara ova kriza, ali i otkriva stanje kod Novaka: Jako je uznemiren!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2020. 16:30

Kako je tenis, kao i većina sportova, suspendirana do daljnjeg, brojni mediji analiziraju postojeće stanje, predviđaju - buduće. Boris Becker, bivši wimbledonski pobjednik, uvijek je idealan sugovornik na temu "najbolje trojke" svjetskog tenisa, a njegovo razmišljanje podijelio je CNN...

"Mislim da Roger Federer najviše uživa u ovoj situaciji, zato jer njegov niti jedan rekord ne može biti oboren trenutačno", rekao je Nijemac.

S druge strane smatra da njegov bivši "učenik" ne može biti zadovoljan...

"Najviše je uznemiren. Nije izgubio susret u 2020. godini. On to nikad ne bi rekao javno, ali mislim da je duboko u sebi razočaran što ne može igrati", dodao je Becker.

MONACO - FEBRUARY 27:  Tennis player Roger Federer Tennis player Roger Federer accepts the Laureus World Sportsman of the Year 2018 Nominee from Laureus Academy member Boris Becker during the 2018 Laureus World Sports Awards show at Salle des Etoiles, Sporting Monte-Carlo on February 27, 2018 in Monaco, Monaco.  (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus)
Getty Images for Laureus

Komentirao je i Nadala...

"Da je sezona u tijeku, vjerojatno bi Rafael Nadal početkom lipnja osvojio Roland Garros i poravnao se s Federerom po broju Grand Slam naslova. Federer? On će imati samo još jednu šansu, na travi", rekao je Nijemac i naravno ciljao na Wimbledon.

Komentirao je i njihov međusoban odnos...

"Mislite da oni zovu jedan drugog u Londonu, Parizu i New Yorku i kažu: "Prijatelju, što kažeš, idemo na večeru?" Sumnjam. To je neizvedivo. Postoji poštovanje i divljenje, ali to je sve."

Linker
26. travanj 2024 08:15