Facebook screenshot
TO SE VIŠE NE SMIJE

JELENA ĐOKOVIĆ CENZURIRANA JER JE 'ŠIRILA LAŽNE VIJESTI O KORONAVIRUSU' Doživjela neugodno iznenađenje zbog novog pravila koje važi za cijeli svijet!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2020. 18:36

U doba korone, obitelj se pred televizijskim ekranima okuplja svakog dana u 14 sati. Press-konferencije Nacionalnog stožera civilne zaštite RH imaju posebno mjesto u dnevnim planiranjima, dani se zapravo dijele na razdoblje prije i poslije pressice.

Na većem dijelu dnevnih obraćanja javnosti, ljudi zaduženi za domovinsku sigurnost, u ovome slučaju u borbi s koronom, naglašavaju da se ne šire lažne vijesti o virusu i bolesti koju on uzrokuje. Tako smo mogli i iz svjetskih medija čuti da primjerice, 5G mreža i njena infrastruktura ne šire koronu, kao i još mnoge teorije zavjere.

Jednu je teoriju putem svog Instagrama podržala i Jelena Đoković, supruga najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića. Ona je "šerala" video jednog američkog liječnika koji je baš povezao koronu i 5G, ali je Instagram taj njen post obrisao.

Instagram Screenshot

- Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima korone, metodama liječenja, prevencije... evo ga jedan koji sam dobila prije neki dan. Tko ima vremena neka pogleda. Baš me zanima što mislite. Pišite - poručila je supruga Novaka Đokovića uz priloženi video.

Instagram je preko posta stavio upozorenje "Fake news", što konotira da se radi o širenju lažne vijesti.

Linker
26. travanj 2024 18:38