Ronald Gorsic / CROPIX
KAKVA BRUKA

VELIKI PROBLEM ZA HRVATSKE NAVIJAČE, KAOS S ULAZNICAMA ZA ZAVRŠNICU EURA Organizatori su napravili veliku glupost, rasprodali ulaznice još u prosincu!

S primicanjem kraju vaterpolskog Europskog prvenstva, sve je intenzivnije zanimanje za ulaznicama i iz ostalih država. Poglavito iz Hrvatske. Tu nastaje odnosno već je nastao velik problem
Piše: Dean BauerObjavljeno: 23. siječanj 2020. 23:15

Mađari, organizatori EP-a, napravili su solidnu glupost. Oni su, naime, prodavali dnevne ulaznice. Odnosno, budući da svaki dan igra njihova ili muška ili ženska reprezentacija, Mađari su jasno kupili ulaznice, ali one vrijede za cijeli dan pa je sukus priče - sve ulaznice su rasprodane još u prosincu!

Malo prije Božića. Nema više! Posebno ne za zadnji dan. Doista, svake večeri kada je igrala i igra Mađarska, Duna Arena “gori”, puna kao šipak, 5300 gledatelja. Jedino što dođete li u Budimpeštu, a poželite pogledati neku drugu utakmicu, ne možete kupiti ulaznicu jer njih fizički nema! Prodano sve.

Rijeka, 080418.
Bazeni Kantrida.
Hrvatska - Spanjolska, vaterpolo utakmica, Finale LEN EUROPA KUPA.
Na fotografiji: navijaci.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
CROPIX

U LEN-u (Europskoj organizaciji vodenih sportova) koji je poznat po posvemašnoj dezorganizaciji i silnim propustima, na ovo su se silno iznenadili kada je prvenstvo počelo. Pitanje je samo; a što su radili, gdje su bili u listopadu, studenome prošle godine?

Zar nisu mogli upozoriti na vrijeme? Zar nisu bili u kontaktu s Mađarima? Nisu naravno, ma štogod oni danas “trubili”. Predobro poznajemo tu organizaciju da ne znamo sve njihove nelogičnosti. Štoviše, ako nas pitate, ovo nas uopće nije iznenadilo. Baš smo to i očekivali.

Linker
27. travanj 2024 06:47