ZAGREB

Ovo je Hugo, pas koji je nestao prije tri dana. Ako ga vidite, javite vlasnicima, očajni su...

 Privatni album

Prije tri dana u Zagrebu je nestao pas Hugo. Do toga je došlo spletom okolnosti: drugi pas je nasrnuo na njega i djevojčicu koja je članica njegove obitelji. Hugo se uplašio i pobjegao, a vlasnici nagađaju da je ozlijeđen. Nije se vratio na Bundek, pa su pokrenuli grupu "Matea traži Hugu" na Facebooku.

Hugo je star pet mjeseci, a na sebi je imao smeđu oprsnicu, premda je moguće da ju je skinuo. Premda je bilo nekoliko dojava gdje je Hugo viđen, vlasnici ga na toj lokaciji, čim su došli, nisu pronašli. Danas je zadnji put viđen na Savici.

image
Privatni album

- Noć polako pada, Hugo još uvijek nije pronađen. Još jedna noć na ulici, na hladnom... Molim vas obratite pažnju što vise možete, izađite preko dana na balkon, možda ga vidite. Kada ste u šetnji s vašim ljubimcima, pozovite par puta i Huga, možda se odazove. Hvala svima koji komentiraju, pitaju, dijele objave, daju nam razne informacije i trude se da se Hugo pronađe. Nadam se da će sutra biti više sreće i da će Hugo ponovo spavati u svom domu, na toplom i sigurnom mjestu - napisao je vlasnik.

Sve informacije o Hugu mogu se dojaviti na brojeve telefona: 0959057184 i 0959003344.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:32