KAKAV PRIZOR!

Srndać ušetao u istarski hotel, zaposlenici pozvali lovce da odvedu neželjenog gosta

Životinja se veoma uplašila, tako da je bilo potrebno odvesti je iz dvorišta

Ilustracija

 Dr P. Marazzi/Sciencephoto/Profimedia

Nezabilježena, gotovo nadrealna scena dogodila se jutros u Balama, točnije u hotelu La Grisa u vlasništvu poduzetnika Lutvije Murića, kada je mladi srndać doslovce ušetao u hotel. Nesretna životinja je bila u potrazi za hranom i izgubila se, a uz to se i uspaničila našavši se na nepoznatom terenu, okružena ljudima u čije dobre namjere nije mogla biti sigurna. Njoj sasvim sigurno ovaj boravak u hotelu neće ostati u dobrom sjećanju.

- Ušao je hotel, popeo se po stepenicama cisterne, potom sišao niz stepenice i ušao u hotelsko dvorište gdje je ostao "zaglavljen - ispričao je za Glas Istre načelnik Bala Edi Pastrovicchio, kojeg su jutros nazvali iz hotela i koji je sudjelovao u spašavanju srndaća.

Pozvani su potom i lovci te su preplašenog srndaća uspjeli uloviti te ga sigurno iznijeti iz hotela. Srndać, prema procjeni star oko dvije godine, pušten je potom prirodu, rekao je novinarima na kraju načelnik, prilično se loše našalivši kad je rekao da je srndać "umjesto na roštilju, završio u prirodi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:33