Screenshot: HNTV
SNIMKA NE LAŽE

POGLEDAJTE KARDINALNU GREŠKU: TO UOPĆE NIJE SLUČAJ ZA OKO SOKOLOVO Dinamu poništen regularan gol za pobjedu s kojom je mogao riješiti prvenstvo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2017. 19:23

Dinamo je u u susretu 17. kola Prve HNL odigrao 1:1 sa zadnjeplasiranim Rudešom u Kranjčevićevoj, a pobjeda mu je, pokazuje snimka - doslovno oteta.

Susret se igrao na stadionu NK Zagreba u Kranjčevićevoj ulici, a pred 2.000 gledatelja sudio je Mario Zebec iz Cestice koji se na kraju prometnuo, zajedno s pomoćnikom Stolnikom, u glavnog kreatora ovakvog rezultata.

Rudešani su bili na pragu velikog iznenađenja, vodili su golom Kamenara sve do 72. minute, kad su Modri preko Hodžića izjednačili nakon velike greške domaće obrane.

I onda se dogodio ključni trenutak susreta.

U 78. minuti je Olmo izašao sam pred vratara, zabio je gol, ali je pomoćni sudac dosta kasno dignuo zastavicu, što je izazvalo burne prosvjede s Dinamove klupe. Usporena snimka pokazuje da o zaleđu nema niti govora, Dinamov Španjolac bio je u trenutku upućivanja lopte gotovo metar daleko od nedozvoljene zone, ali ništa nije pomoglo.

Umjesto 14 bodova prednosti pred drugoplasiranim Hajdukom i riješenog prvenstva, Modri su i dalje na plus 12.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 05:12