screenshot facebook
SENZACIJA NAD SENZACIJAMA

VIDEO: OVAKO SU DEČKI IZ MALOG ZAGREBAČKOG KVARTA PROSLAVILI RUŠENJE HAJDUKA USRED SPLITA Kapetan održao emotivni govor, a onda je uslijedila ludnica

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2017. 11:05

Nogometši Rudeša priredili su prvorazrednu senzaciju nakon što su u utakmici 15. kola Prve HNL na gostovanju na Poljudu slavili s 3:2. Gosti iz Zagreba su nakon prvih 45 minuta utakmice gubili s 2:0, ali u nastavku su s tri pogotka preokrenuli susret u svoju korist i šokirali okupljene gledatelje na tribinama.

Naravno, kako to obično biva, uslijedilo je i veliko slavlje igrača Rudeša i u svlačionici, a tko zna do kada se čitava fešta završila. Hajduk je nakon 20-ak minuta vodio sa 2-0 golovima Borje Lopeza (15) i Ohandze (21), no potom je splitski sastav propustio nekoliko izglednih situacija za povećanje prednosti i rješavanje susreta, a to mu se osvetilo u nastavku.

Entrena je svojim prvim golom u 61. minuti smanjio na 2-1, a nakon što je Teklić u 67. promašio stopostotnu šansu za 3-1, uslijedila je kazna jer je Budimir u 69. izjednačio na 2-2. Do kraja dvoboja igralo se potpuno otvoreno, a na kraju je u takvoj igri do pobjedničkog pogotka stigao Rudeš, a svoj drugi gol Entrena je postigao u 88. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 23:38