Screenshot: Daily Motion
ČETVRTFINALE KUPA BIH

VIDEO: BIZARNI INCIDENT U SUSJEDSTVU Sudac oborio igrača, navijači pogodili svog ljubimca i odali počast generalu Praljku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2017. 20:07

Na stadionu Pecara danas je odigrana prva četvrtfinalna utakmica Kupa BiH između Širokog Brijega i sarajevskog Željezničara. Slavio je Željezničar s 1:0 golom Šabanadžovića iz 87. minute.

Na utakmici gostujući navijači nisu imali pravo ulaza zbog straha od problema nakon presude izrečene generalima HVO-a. Na sudu u Haagu u srijedu su potvrđene kazne šestorici generala, nakon čega je Slobodan Praljak ispio otrov. Upravo Praljku su navijači iskazali podršku na početku ovog susreta.

"A ti viteže spavaj snom pravednika, što časno je pao braneći svoje. Hrvatima ćeš uvijek biti heroj i ljudima Herceg-Bosne tvoje!", stajalo je na transparentu navijača Širokog.

Inače, u samom susretu dogodila se bizarna situacija na samom startu. Nakon okršaja između dvojice igrača, domaćeg Menala i Stevanovića, došlo je do naguravanja, reagirao je i sudac Bjelica pokušavši smiriti strasti, a učinio je to tako što je odgurnuo jednog od 'zaraćenih' igrača Menala. Nogometaš Širokog je pao kao pokošen na travu, a reagirali su i navijači s tribina. U pokušaju gađanja igrača suparničke momčadi Stevanovića pogodili su jednog svog igrača nekim predmetom, pretpostavlja se bocom.

Linker
26. travanj 2024 05:34