REUTERS/Juan Medina
NEMILA SCENA U ŠPANJOLSKOJ

VIDEO: DRAMA NA PRESICI REAL MADRIDA Iznenada prekinuto predstavljanje novog igrača: Pojačanju od 50 milijuna eura pozlilo nakon pitanja o Neymaru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2019. 18:20

Eder Militao službeno je predstavljen na Santiago Bernabeuu u srijedu poslijepodne, no obrambenom pojačanju Real Madrida neće u najboljem sjećanju ostati ovaj poseban trenutak.

Militao je pred sobom imao dosta obvezama pretrpan dan. Istrčao je 21-godišnji Brazilac danas na Bernabeu kako bi se pokazao navijačima, a potom je na rasporedu bila i press konferencija na kojoj mu je nakon svega nekoliko minuta pozlilo.

Pokušao je Eder otpustiti kravatu, popio je zatim i malo vode, no ništa mu nije pomagalo... Na kraju je sam odlučio kako je najbolje da se ustane i napusti dvoranu u kojoj su se okupili brojni novinari.

"Oprostite, malo mi se vrti. Ovo je previše, preemotivan je dan", rekao je prije odlaska.

Zanimljivo, nemila scena se dogodila nakon što su ga upitali bi li volio igrati sa svojim sunarodnjakom Neymarom, kojeg se, inače, posljednjih tjedana, uz Barcelonu, povezivalo i s Realom.

Bivši igrač Porta za kojeg su Madriđani platili 50 milijuna eura ipak je prije nemilog događaja uspio dati i koju izjavu o dolasku u 'Kraljevski klub'.

"Sretan sam što ću igrati za najbolji klub na svijetu. Želim se zahvaliti predsjedniku kluba na povjerenju koje ima u mene. Navijači mogu biti sigurni da ću uvijek davati sve od sebe kako bih ispisao svoju povijest s Real Madridom."

Linker
26. travanj 2024 08:31