Screenshot
SVI ČEKAJU NOVO DRUŽENJE

VIDEO: OKRŠAJ U STUDIJU POSTAO INTERNETSKI HIT Bilić najavio prolaz Hrvatske, a onda ga je poklopio ćudljivi velikan: Argentina će vas pobijediti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2018. 16:54

Utakmica Hrvatske i Nigerije na Svjetskom prvenstvu izazvala je dosta polemika u domovini, ali i izvan granica Lijepe naše. Dok hrvatski navijači slave, a domaći stručnjaci hvale igru Vatrenih, strani mediji su iipak dosta rezerviraniji. Najdalje je u izražavanju sumnje u vrhunski domet Vatrenih na SP-u otišao velikan Manchester Uniteda Roy Keane, koji je zajedno s našim Slavenom Bilićem sinoć komentirao utakmicu u studiju ITV-a.

Bilić je ponudio optimistični scenarij u skupini D, za Hrvatsku naravno.

"Uz najveći respekt prema Islandu, ako mi osvojiimo bod protiv Argentine i tri boda protiv Islanda, mi smo prvi u skupini", rekao je bivši hrvatski izbornik, na što ga je ćudljivi Kean prvi put poklopio.

"To je jako optimistično", ubacio se ispod glasa legendarni, ali uvijek namrgođeni kapetan, što je nasmijalo Bilića:

"Pa naravno da sam optimističan. Igrao sam za velike klubove, a tamo uvijek vlada pozitiva".

Međutim, Bilićev optimizam nije dobro sjeo 47-godišnjem Ircu koji je sarkastično i neočekivano oštro odgovorio:

"Baš lijepo da imaš takav stav. Ali pred Hrvatskom su jako teške utakmice. Jasno da je najlakše reći: Trebamo samo remi protiv Argentine i pobjedu protiv Islanda. Kad bi nogomet bio tako jednostavan, to bi bilo sjajno. Ali, ne, to nije tako. Hrvatsku čekaju teški dani i ja mislim da će vas Argentina pobijediti", zaključio je Keane.

Linker
27. travanj 2024 07:11