screenshot Twitter
STRAŠAN POTEZ

VIDEO: PA GA VI POŠALJITE NA POSUDBU! KAKVA MAJSTORIJA PJACE Milimetri dijelili Vatrenog od senzacionalnog pogotka, golman ju je mogao samo gledati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2018. 12:12

Bayern, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt i Schalke sudionici su polufinala Kupa Njemačke. U jučer odigranim utakmicama četvrtfinala Eintracht je na domaćem terenu sigurno svladao Mainz 3:0, dok je Schalke u do kraja otvorenom i neizvjesnom susretu upisao minimalnu pobjedu 1:0 protiv Wolfsburga.

Rudari i Vukovi odigrali su prilično izjednačeno, a prevagu je momčadi iz Gelsenkirchena donio pogodak Burgstallera postignut već u 10. minuti nakon lijepe solo akcije.

Od prve minute u početnoj postavi Schalkea zaigrao je i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca, kojeg je Juventus nakon oporavka od operacije koljena proslijedio na posudbu u Njemačku. Wolfsburg je u prvom poluvremenu pogodio gredu, a nekoliko situacija u nastavku nije uspio iskoristiti.

Imao je i hrvatski reprezentativac odličnu priliku nakon što je 'slomio' svog čuvara, ali senazcionalan pogodak zaustavila je vratnica. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
26. travanj 2024 08:44