DOLIJAO

Uhićen ‘ratnik‘ koji je sa stadiona u Plitvicama zoljom gađao teren: ‘Do sada nije evidentiran...‘

Neslužbeno doznajemo da se radi o S.K.(26) iz Smoljanca na području Plitvičkih jezera

Proslava pogotka zoljom

 Twitter/

Mladić koji je na nogometnoj utakmici u nedjelju ispalio za sada nepoznato eksplozivno sredstvo iz predmeta nalik na nastavak zolje uhićen je danas u popodnevnim satima i priveden u Policijsku postaju u Korenici, potvrdila nam je glasnogovornica PU ličko-senjske Maja Brozičević. Podsjetimo, mladić je prije utakmice na stadionu domaćina NK Plitvice i gostujuće momčadi NK Sokolca iz Brinja na Plitvičkim jezerima iz metalnog predmeta nalik zolji ispalio sredstvo na travnjak stadiona, te je ono nakon toga eksplodiralo. Taj čin je zabilježen kamerom i ubrzo se proširio društvenim mrežama.

Neslužbeno doznajemo da se radi o S.K.(26) iz Smoljanca na području Plitvičkih jezera. Do sada nije evidentiran u policijskim zabilješkama ni po kakvim izgredima i prekršajima. Ukoliko policija utvrdi da je ovim ugrozio nečije zdravlje ili imovinu, mogli bi ga osumnjičiti za kazneno djelo "dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom". O rezultatima svoje istrage, policija će izvijestiti javnost.

Doznajemo i da je policija zaprimila prijavu o pucnjevima na stadionu u nedjelju popodne, te su intervenirali na mjesto događaja, ali nisu uspjeli utvrditi o čemu se radilo. osim policije, ovim slučajem bavi se i nogometni disciplinski sudac, koji će odlučivati o mjerama prema domaćinu, NK Plitvicama. Delegat utakmice je zabilježio da je tijekom utakmice bilo pucnjeva petardi i topovskog udara

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:19