CROPIX
JUNAK UTAKMICE

FANTASTIČNI HAJDUKOV AS NAKON ČUDESNA ČETIRI POGOTKA IZBIO NA VRH 'Nije ovo moja najbolja utakmica, prije dva i pol mjeseca sam...'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. svibanj 2017. 23:29

Marko Futacs je sa četiri pogotka izbio na čelo ljestvice najboljih strijelaca s 16 pogodaka.

- Nije ovo moja najbolja utakmica, pred dva i pol mjeseca u remiju sa Rijekom sam igrao bolje. Interu sam postigao četiri pogotka, ali to je sastavnio dio momčadskog rada. Jedanaesterac ? Trener je odlučio tko će pucati. Lijepo je biti na vrhu ljestvice strijelaca, ali momčad je uvijek na prvom mjestu. Zato ova četiri pogotka posvećujem mojim suigračima.

Zoran Nižić je bez problema komandirao obranom sjajnih Splićana.

- Žao mi je što ne igram u Koprivnici radi trećeg žutog kartona, ali s druge strane, drago mi je da smo navijačima pokloniili pobjedu za oprioštaj. Trebao nam je drugi zgoditak da se Inter raspadne. Čestitke Futacsu,cijela momčad ga podržava u borbi za prvog strijelca lige.

Nikola Vlašić je dobru igru okrunio lijepim pogotkom.

- Igrao sam i prošle jeseni dobro, ali sada su došli golovi, asistencije. Otkada je Carrillo stigao osjetilo se da momčad raste, bilo je pitanje trenutaka kada ćemo svi zajedno podići formu. Protiv Intera sam početkom drugog dijela imao sojećaj da svaki napad može završiti pogotkom.

Petar Mikulić, igrač gostiju je objasnio situaciju kod penala.

- Lopta me pogodila u ruku, ali držao sam je čvrsto uz tijelo i po mom sudu to nije bio kazneni udarc. Ali, igrali smo loše. Cijela momčad i obrana posebno, počevši od mene. Ne smije se primiti pet zgoditaka u tako malo vremena.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:04