youtube
(NE)RIJEŠIVA SITUACIJA

VIDEO: SVJEDOCI TVRDE - MARIĆ SE NIJE ISPRIČAO, OKO SOKOLOVO IPAK NIJE U PRAVU? 'Udario me je i nemam o tome više što reći'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 09. studeni 2016. 00:01

Članovi službene delegacije Slavena Belupa nakon utakmice u Gradskome vrtu izabrali su mudru šutnju zaogrnutu tek u kratkoj izjavi “nećemo komentirati dosuđeni kazneni udarac za Osijek dok ne pogledamo snimku događaja”. Odmah po dolasku kući, javio se Božo Musa...

- Nisam udario Arsenića, a sudac Bruno Marić mi je nakon utakmice rekao “izvini” - izjava je Muse koju smo jučer mogli pročitati u SN, a koju je napisao naš dopisnik iz Koprivnice.

No, svjedoci koji su bili u blizini kada su se akteri utakmice opraštali s osječkim travnjakom i odlazili prema svlačionicama listom pobijaju da je glavni sudac Marić išta kazao Musi. Proturječi mu i onaj koji se nakon duela s njima našao na zemlji, Zoran Arsenić.

- Udario me je i nemam o tome više što reći - tvrdi Arsenić.

Kad god se nešto dogodi na igralištu, trener Bijelo-plavih Zoran Zekić ima običaj i nepisano pravilo priupitati svog igrača, igrače, što je bilo.

- Bez ustezanja mi je rekao da je dobio udarac - ispričao je trener Zekić i stavio točku na temu kaznenog udarca u Gradskome vrtu.

(2.06 minuta na videu)

Linker
26. travanj 2024 12:08