Screenshot
NAJVEĆI PREOKRET U POVIJESTI

VIDEO: POGLEDAJTE SNIMKU KOJA SVE OBJAŠNJAVA Neymar priznao istinu o pogotku godine koji je spasio Barcelonu i uništio PSG!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 21:27

Najveći preokret u povijesti, onaj Barcelone protiv PSG-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka kada je momčad Luisa Enriquea nadoknadila 0:4 i pobjedom 6:1 prošla dalje, još uvijek je aktualna tema, a glavni arhitekt Neymar se prisjetio kako je do svega došlo.

"Kada sam zabio četvrti, nadao sam se da možemo brzo zabiti još jedan. Kad smo dobili priliku iz penala Messi mi je rekao: 'Može, pucaj, hajde'. Uzeo sam loptu i rekao sebi: 'Je..mti, moraš ovo zabiti, ili smo naje..li'. Kad sam zabio, osjetio sam olakšanje, a publika je postala još glasnija", prisjetio se Neymar pa po prvi puta priznao kako je asistencija za ključni pogodak Sergija Roberta zapravo bila plod - sreće:


Asist of the year

"A onda je došao odlučujući gol. Moja prva pomisao je bila da pucam, ali vidio sam u sredini Messija i Piquea. Sergi Roberta nisam ni vidio. Ubacio sam loptu da ju mogu dohvatiti Messi, ili Pique. Kad je lopta ušla u gol, prvo sam pomislio da je Pique zabio", prepričao je Brazilac koji vjeruje da Barca može do novog pothvata i protiv Juventusa:

"Otac mi je rekao da je ispred nas drugačija momčad, ali mi smo još uvijek isti. Mi to možemo. Dat ćemo apsolutno sve od sebe. Nemamo što izgubiti, a dobiti možemo jako puno."

Linker
26. travanj 2024 05:20