Screenshot
PRIPREME ZA UTAKMICU

TORCIDA ĆE IPAK DOBITI 'DRUŠTVO' U DUGOPOLJU Iz Bugarske stiže 250 navijača, momčad Levskoga s dijelom navijača dolazi avionom u već u srijedu ujutro

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 09. srpanj 2017. 16:29

Na utakmicu s Hajdukom u Dugopolje, koja je na rasporedu 13. srpnja od 20.30, stiže 250 navijača Levskoga koji će biti smješteni na istočnoj strani stadiona Hrvatskih vitezova odijeljeni tampon zonom.

Navijači Levskoga su na zlu glasu, zbog njihovih ispada će se utakmica uzvrata igrati u Sofiji pred praznim tribinama. U Crnoj Gori je prije susreta sa Sutjeskom bilo nekih sitnih čarki budući da su navijači Levskoga naletjeli na navijače beogradskoga Partizana kojih ima u Nikšiću pa je bilo provokacija, ali nije bilo obračuna. Naime, navijači Levskoga u dobrim su odnosima s Delijama, pristašama Crvene zvezde. Ipak, crnogorska policija je solidno odradila svoj posao.

Što se tiče momčadi, pitanje je u kolikoj minutaži će protiv Hajduka sudjelovati novi igrači Lopes i Rosu koji su tek registrirani, a oni su u Bugarskoj predstavljeni kao pojačanja. Izvjesno je da će trener Mitov tražiti neko novo rješenje na desnom boku budući da je Srbin Cvetković jako slabo igrao protiv Sutjeske kada ga je prolazio ljevokrilni Denković.

Momčad Levskoga s dijelom navijača dolazi avionom u srijedu ujutro, a navečer će, nakon Hajduka, imati trening na stadionu u Dugopolju.

Linker
26. travanj 2024 15:25