Ivan Perišić
 Srdjan Stevanovic/Getty Images
WIKIPEDIA GA JE VEĆ PRESELILA

NA POMOLU JE NAJSKUPLJI HRVATSKI TRANSFER IKAD Manchester United povisio ponudu za Perišića, Talijani otkrili: Posao je na korak od realizacije!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. lipanj 2017. 11:44

Prema napisima Gazzette dello Sport Ivan Perišić je nadomak transfera u Manchester United koji je povisio ponudu za hrvatskog asa Intera na 52 milijuna eura.

Prvotno je Manchester United nudio oko 45 milijuna eura, Inter je tražio između 55 i 60, a sada su s Old Trafforda lansirali poboljšanu ponudu koja bi mogla biti prihvaćena. Ukoliko se transfer realizira bio bi to najskuplji transfer nekog hrvatskog nogometaša ikad, a Perišiću bi plaća u Manchester Unitedu bila oko 7 milijuna eura godišnje.

Nakon vijesti kako je Manchester United povisio ponudu za Perišića na popularnoj je Wikipediji, preciznije na njezinom engleskom izdanju, hrvatski as već 'preseljen' u Manchester United.

Gazzetta navodi kako će se predstavnici dvaju klubova sastati u četvrtak navečer kako bi dogovorili detalje transfera.

U Interu moraju prodati neke od svojih najboljih igrača kako bi zadovoljili pravila financijskog fair-playa, a na Perišiću će svakako bogato zaraditi budući su ga doveli iz Wolfsburga za 20 milijuna eura.

Screenshot

Linker
06. svibanj 2024 05:42