Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
OZNAČEN KAO VIŠAK

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA MOMČADI S KAJZERICE Bez pravog objašnjenja 'otpisali' Josipa Ćorića: 'Prihvatio je to profesionalno'

Iako je sa šest golova bio prvi strijelac Lokomotive prošle sezone u klubu s Kajzerice označili su Josipa Ćorića, brata dinamovca Ante Ćorića, kao višak na početku priprema za novu sezonu.
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 13. lipanj 2017. 21:44

Jučer ujutro s pripremama za novu sezonu krenula je i Lokomotiva. Mariju Tokiću odazvali su se svi igrači, koji su trebali, za sada nema novih lica, osim Jakića, no kako doznajemo radi se na novim pojačanjima. Momčad je jučer radilo lagano, tek su odradili ‘futing’, a kasnije su odigrali četiri puta po šest minuta na dva gola.

- Prvi dan je protekao u najboljem redu, naravno da se igrači nisu odmorili koliko su htjeli, sezona je bila naporna, a nova je već pred vratima. Imamo malo više od četiri tjedna da se spremimo za prvenstvo. Dečki su profesionalci i svjesni su da su pripreme podloga za cijelu sezonu. Željni su nadmetanja, spremni za rad, tek Capana malo muči ozljeda od prošle sezone - kazao nam je Mario Tokić.

Vrijedi kazati kako su za sada za pripreme na Mrežnici i Pohorju prekobrojni Stolnik, Mihaljević i iskusni Josip Ćorić. Upravo nas je otpisivanje starijeg Ćorića malo začudilo, naravno, to otvara neka druga pitanja, ali strateg Lokosa tvrdi da su jednostavno puni na toj poziciji.

Zagreb, 170716.
Maksimir.
Nogometna utakmica 1. kola 1. HNL izmedju ekipa Dinama i Lokomotive.
Na fotografiji: trener Lokomotive Mario Tokic.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjevic / CROPIX / CROPIX

- Ćorić je to prihvatio profesionalno, već je ranije bilo nekih govora da bi do toga moglo doći, zasad nema informacija o njegovu odlasku, treba vidjeti kakva ćemo pojačanja dovesti i hoće li netko od drugih igrača napustiti Kajzericu.

Kao što smo kazali, osim što su se s posudbe vratili Kolar i vratar Radelić-Žarkov, kojeg je uprava nakon njegove vrlo dobre sezone u Lučkom odlučila vratiti na Kajzericu, no o novim pojačanjima (izuzevši Jakića) još nema riječi...

- Kolar će krenuti s nama pa ćemo vidjeti, ozljeda ga je bila dosta usporila u razvoju, ali sad je opet fit, pa ćemo vidjeti. Što se tiče Žarkova, on je stvarno odradio jednu dobru sezonu u Lučkom i vjerujem da je na dobrom putu da postane drugi golman Lokomotive. Transfer Šempera? Vidio sam nekakve natpise, otišao je u London, pa imao je slobodno, malo se odlučio provesti - rekao je Tokić pa dodao:

- Sigurno da smo oslabljeni odlaskom Grezde i Bočkaja, oni su nam donijeli puno i naravno da ćemo ih nekako morati nadomjestiti. U kontaktu smo s nekoliko igrača, ne bih sada o imenima, ali nova pojačanja uskoro bi trebala osvanuti u Cimermanovoj 3 - završio je strateg Lokomotive.

Inače, momčad s Kajzerice danas će odraditi prvi dio testiranja, pa odlazi na Mrežnicu gdje će obitavati tri dana. Po povratku u Zagreb odradit će nova testiranja, dok će u subotu međusobno odigrati utakmicu i u nedjelju kreću put Slovenije.

Linker
15. svibanj 2024 23:29