Tea Cimaš/Cropix
BLIŽI SE LUDILO

MIRIS VELIKOG SPEKTAKLA ŠIRI SE KVARNEROM Navijači razgrabili ulaznice, Armada priprema posebnu koreografiju za doček dinamovcima

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 17. rujan 2016. 15:46

Olovni oblaci koji su se jučer nadvili nad Kvarner i za one malo manje hrabre zatvorili sezonu kupanja najveća su prijetnja nedjeljnom derbiju. Ipak, nedjeljna večer trebala bi proći bez padalina pa bi sudar dvije prvoplasirane momčadi lige (u trenutku početka utakmice to možda neće biti budući da Osijek igra ranije protiv Splita) trebao biti dovoljan mamac gledateljima da napune Rujevicu.

Interes za utakmicu je popriličan, jučer poslijepodne je ostalo otprilike 400 ulaznica za sutrašnju utakmicu što znači da bi Rujevica u nedjelju mogla biti rasprodana. Kako to i dolikuje derbiju Rijeke i Dinama posebnu koreografiju pripremit će i Armada koja će zagrijavanje za utakmicu početi druženjem u prostorijama Kluba navijača prije zajedničkog odlaska na Rujevicu.

Podršku će imati i Dinamo, put Zagreba je otišao već uobičajeni kontingent od 300-tinjak ulaznica koliko iznosi obaveznih pet posto kapaciteta za gostujuće navijače.

Linker
13. svibanj 2024 04:04