CROPIX
MILAN U MILAN

MOŽDA SU ISPALI, ALI VATRENI SU HIT Talijani u lovu na Badelja: 'Teško je odbiti takav poziv'

Piše: Marina BenčićObjavljeno: 02. srpanj 2016. 14:43

Na popisu želja novog trenera milanskog kluba Vicenza Montelle našao se Milan Badelj, hrvatski reprezentativac koji je trenutno član momčadi Fiorentine.


Već nekoliko tjedana po talijanskim medijima kruži priča o prelasku hrvatskog veznjaka u konkurentski klub Serie A. Iz krugova 27-godišnjeg nogometaša potvrđuje se ta opcija te je i njegov menadžer Dejan Joksimović izjavio kako postoji mogućnost da Badelj na ljetnom prijelaznom roku završi u dresu Milana. Paulo Sousa još nije odustao od borbe za njegov ostanak pa se nagađa da će klub iz Firenze za njega tražiti najmanje 15 milijuna.

- Vidio sam medijske napise, no još uvijek nismo službeno pregovarali niti s jednim klubom. No, glasine iz Milana se čine ozbiljnima pa ništa nije isključeno - kazao je Joksimović talijanskim novinama.


Također, iako je Badelj u potrazi za klubom koji će igrati u Ligi prvaka u koju se Milan ove sezone nije uspio kvalificirati, Badeljov agent vidi pozitivnu stranu potencijalnog transfera.

Kako ocjenjujete nastup Hrvatske na EURU?

Uspješan nastup

Neuspjeh


- Milan je svjetska klasa, klub s velikim ugledom, iako, istina, ne igra niti Ligu prvaka niti Europsku ligu. Siguran sam da svejedno može biti opcija i da bi na poziv tako slavnog kluba bilo teško reći ‘ne’ - izjavio je Joksimović i dodao kako će se detaljnije informacije moći saznati tek nakon odmora na kojem se Badelj nalazi do kraja srpnja, kada će biti i službenih novosti.

Linker
27. travanj 2024 21:36