HASAN BRATIC/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
GLAVOBOLJE ZA BAVARCE

Nova nevolja za Bayern: U bolnom porazu opet ostali bez važnog igrača, morao je izaći već nakon pet minuta

Do kraja godine, Bayern još čekaju ogledi proti Manchester Uniteda, Stuttgarta i Wolfsburga
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2023. 15:24

Nakon što je Eintracht Frankfurt u subotu upisao veliku pobjedu protiv Bayerna na domaćem terenu (5:1), stigle su nove loše vijesti za aktualnog njemačkog prvaka. U potrazi za smanjenjem zaostatka, Thomas Tuchel u 66. minuti u igru je ubacio Sergea Gnabryja, međutim, 28-godišnji ofenzivac samo pet minuta kasnije morao je napustiti igru zbog ozljede. Prema posljednjim informacijama iz Njemačke, Gnabry je zaradio ozljedu tetive mišića u području aduktora, zbog koje će propustiti nadolazeće utakmice. No, nije mu to prva ozljeda u tekućoj sezoni, s obzirom na to kako je već u tri navrata propuštao utakmice, zbog problema s kukom i podlakticom, ali i zbog bolesti.

Nova je to nevolja za Bavarce, koji su, osim bolnog poraza, ostali i bez važnog igrača. S druge strane, uzmemo li u obzir česta izbivanja, Gnabry se ove sezone itekako muči s hvatanjem forme, a svjedoči tomu i njegova statistika, jer je ove sezone upisao tek 11 nastupa i postigao jedan pogodak.

Do kraja kalendarske godine, Bayern još čeka gostovanje kod Manchester Uniteda u Ligi prvaka, te dvije utakmice u Bundesligi: protiv Stuttgarta i Wolfsburga.

Linker
05. svibanj 2024 08:49