BRAZILCI U SPLITU

Cassio i Patinho od sutra na Poljudu na liječničkom pregledu, a onda u Međugorje

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 11. siječanj 2013. 12:06

Brazilci Lucas Patinho i Gabriel Cassio u subotu poslijepodne, odnosno navečer, stići će na Poljud, te se nakon obavljenih liječničkih pregleda priključiti svojoj novoj momčadi koja je do srijede na pripremama u Međugorju. Dvadesetogodišnji dvojac stiže na posudbu iz brazilskog Fluminensea, čime će i formalno započeti suradnja koja bi trebala koristiti za oba kluba, objavio je Hajduk na službenim stranicama.

Cassio će izravno iz Brazila u splitsku zračnu luku stići sutra (subota) u 13 sati, a Lucas Patinho u 19:15 iz Lisabona. Patinho je prethodno bio na posudbi u lisabonskom Sportingu, a bio je i član U20 Brazila.

Odmah po završetku liječničkih pregleda, u ponedjeljak poslijepodne ili u utorak ujutro, novi hajdukovci će se priključiti u međugorsku bazu Miše Krstičevića. Podsjetimo, u srijedu će Bijeli odigrati i prvu utakmicu u 2013. godini, Patinho i Cassio prvi put će se u bijelom dresu moći vidjeti u srijedu u 14 sati u Čitluku.

Patinho je ofenzivni veznjak visok 190 cm, rođen 6. ožujka 1992. godine, odigrao je dvije utakmice za mladu reprezentaciju Brazila, te jednu utakmicu za Fluminense, da bi ove jeseni bio posuđen u Sporting B koji igra drugu portugalsku ligu. Cassio je visok 176 cm, težak jr 66 kilograma, a rođen 29. kolovoza 1992. godine. Igrao je za mladu momčad brazilskog kluba.

Linker
06. svibanj 2024 22:48