Na fotografiji: Ivan Rakitić, Luka Modrić, Duje Čop.
 Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
UOČI ISLANDA

FOTO: LUKA MODRIĆ PREDVODIO JE TRENING VATRENIH Trojica igrača hrvatske reprezentacije na poštedi, nastupi im nisu upitni

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2016. 21:50

Iza hrvatske nogometne reprezentacije prvi je dan priprema za kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Islanda (subota) i prijateljsku protiv Sjeverne Irske (15. studenog).

Na Hitrec Kacianu Vatreni su odradili 'zagrijavanje' za Island, a Ante Čačić ima razloga za zadovoljstvo. U kadru opet ima povratnike Luku Modrića i Ivana Rakitića bez kojih su slomljeni Finska i Kosovo, iako neće moći računati na Dejana Lovrena i Nikolu Kalinića koji su otpali zbog zdravstvenih problema.

Čačić je na teren je izveo 16 igrača i trojicu vratara. Zbog dosta kiše travnjak je bio namočen i nije bio idealan, ali momčad je odradila što je izbornik od nje tražio. U fitnessu su ostali Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Josip Pivarić.

- Dobili su poštedu, međutim ne radi se o ozljedama, njihova kandidatura za nastup u subotu nije upitna - kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Prošle nedjelje Modrić se vratio u kadar Reala nakon 40 dana natjecateljske pauze i oporavka od ozljede koljena, a hrvatska javnost očekuje njegov nastup protiv Islanda već od prve minute.

Hoće li tako i biti, ostaje za vidjeti.

Linker
05. svibanj 2024 00:04