KREĆE LIGA PRVAKA

Čačić uoči Porta: Ovaj Dinamo će teško gubiti bodove, pogotovo na Maksimiru

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 17. rujan 2012. 15:18

- Ovaj Dinamo će teško prodati bodove. Pogotovo na Maksimiru - jasan je Ante Čačić uoči novog početka u Ligi prvaka. A premijera nudi Porto, sve samo ne nogometnog jazavca.

- To je respektabilan protivnik koji je godinama u vrhu europskog nogometa. No, naši ciljevi su jasni; moramo biti bolji nego lani. Zbog iskustva, ali i niza nepobjedivosti - rekao je trener Dinama. Za sastav još uvijek ima nekih nedoumica, ali zna kako će se postaviti sutra na Maksimiru.

- Ne možemo se ponašati kao u HNL-u, jer Porto je ipak kvaliteta više. Utakmica mora biti dvosmjerna i tek tada imamo priliku. Jasno je da će nam za pozitivan rezultat trebati gol ili dva.

A pozitivan rezultat za Čačića je:

- Ne izgubiti - naglasio je trener Dinama kojem je društvo činio Tonel. Dinamova konstanta u defenzivi svjesna je da su njegovi sunarodnjaci vraški opasan protivnik koji ne ostavlja puno nade.

- Tri tjedna nisu imali utakmicu i sigurno će biti maksimalno koncentrirani da uzmu tri boda. Možda nemaju velika imena, ali kao momčad su jaki. Očekujem dobru atmosferu na Maksimiru - zaključio je stoper Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 00:56