CROPIX
DERBI NA POLJUDU

JOAN CARRILLO UOČI VELIKOG JADRANSKOG DERBIJA NA POLJUDU 'Još dok su igrali s Grcima, mi smo im bili u mislima, ali ne mogu nas iznenaditi'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. rujan 2017. 18:35

Vrijeme za Almeidu. Moguće čak u tandemu s Ohandzom. Jer, Hajduk je pred jadranski derbi s Rijekom ozbiljno pritisnut ozljedama Ercega i Nižića koji su vrlo dvojbeni za nedjeljni nastup, prenosi Slobodna Dalmacija.

I Almeida je bio jedna od tema jučerašnjeg sastanka trenera Hajduka Joana Carrilla s novinarima, dan prije nego je uobičajeno, jer igra se tek sutra. Međutim, trener se prikazao u hajdučkom press-salonu ranije, uz objašnjenje "mnogo je bilo pitanja za razgovor nakon prošlog vikenda i poraza 1:2 u osječkom Vrtu". Pa evo Carrilla da u miru priča. Najprije o Rijeci:

Zagreb, 200817.
Stadion u Kranjcevicevoj.
Utakmica 6. kola Hrvatski Telekom Prva nogometna liga,
NK Rudes - HNK Hajduk.
Na fotografiji: Antonio Carrillo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

- Gledao sam susret Rijeke i AEK-a i vidio da je Rijeka već mislila na susret s nama! Tako sam doživio promjenu u sastavu kad je trener Rijeke izvukao iz igre Gavranovića u 60. minuti i stavio Maleša, mijenjao centarfora za veznog igrača. Njima je važan susret s nama i dok su igrali s Grcima, mi smo im bili u mislima! Nas Rijeka ne može iznenaditi. Ali, ni mi nju. Dobro se poznajemo.

Je li AEK svojom zgusnutom formacijom pokazao kako se treba suprotstaviti Rijeci?

- Upravo tako, ali mi moramo biti još agresivniji od grčke momčadi i imati izraženiju ofenzivnu dimenziju. AEK je do golova stigao iz prekida. Nama je bitno da imamo posjed lopte i budemo blizu jedan drugoga. Ne volim kad se momčad razvuče, to nije dobro, a dešavalo nam se u Osijeku, da budemo rašireni. Mnogo smo analizirali greške i pripremali se za našu ideju igre protiv Rijeke. Zadovoljan sam kako igrači na treningu hvataju i prihvaćaju moja razmišljanja.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 20:20