HNS
'NAJBOLJI IDU S NAJBOLJIMA'

MODRIĆ, RAKITIĆ I DRUŠTVO POSJETILI BOLNICU SV. KATARINA Zvijezda Barcelone poručila: 'Ovdje sam uvjeren da je moje zdravlje u sigurnim rukama'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2016. 17:14

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) predvođena s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, posjetila je danas 9. studenoga 2016. godine Specijalnu bolnicu za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Sv. Katarina". Bolnicu su obišli izbornik Ante Čačić i kompletan sastav hrvatske A nogometne reprezentacije od kojih su mnogi več bili lječeni u bolnici te su na taj način upoznati sa njenim radom.

Specijalna bolnica "Sv. Katarina" službena je bolnica Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske nogometne reprezentacije, a tijekom posjeta bolnici vodstvo HNS-a i igrači, upoznali su se s novim dijagnostičkim i terapeutskim postupcima koji se odnedavna primjenjuju bolnici. "Sv. Katarina", članica je prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, a u lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) bolnicu je proglasio "Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj".

Tom prilikom kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je izjavio: "Naravno, nikad nije jednostavno i lako boraviti u bolnici, no usluge koje pruža Specijalna bolnica Sv. Katarina su sjajne, stručnjaci su izvrsni i jako sam zadovoljan sa svim dosadašnjim uslugama Specijalne bolnice Sv. Katarina".

Nakon obilaska bolnice, Ivan Rakitić je izjavio: "Kad dolazim u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina znam da osim vrhunske tehnologije bolnica ima i iznimne stručnjake te sam uvjeren da je moje zdravlje u sigurnim rukama".

Davor Šuker, govoreci o suradnji bolnice i HNS-a istaknuo je da se ova suradnja nametnula kao prirodna jer da "Najbolji idu s najboljima".

HNS

Specijalna bolnica «Sv. Katarina» europski je centar izvrsnosti, nastavna je baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Splitu. Liječnici i znanstvenici bolnice Sv. Katarina intenzivno surađuju s američkom bolnicom «Caroline’s Pain Institute» te s najprestižnijim njemačkim bolnicama «Unfalkrankenhaus-Berlin» i «Regiomed Kliniken».

U 2016. godini, bolnica je osvojila status nacionalnog šampiona (National Champion for Republic of Croatia in The European Business Awards) u kategoriji odnos prema klijentima i kvalificirala se u finale gdje će se slijedeće godine izabrati najbolja europska tvrtka u toj kategoriji. Iste godine u kategoriji medicina, bolnica je ostvarila status “Superbrands 2016”,

U lipnju slijedeće godine Specijalna bolnica "Sv. Katarina" u suradnji s čuvenom američkom Mayo Clinic i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS), organizira jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija na temu personalizirane medicine u čijem radu sudjeljuje i petero dobitnika Nobelove nagrade.

Linker
28. travanj 2024 01:29