Foto: Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
'KAO U VOJSCI, AJDE IGRATE DANAS'

LUKA MODRIĆ 'OPALIO' PO FIFA-I 'Još su jednom pokazali da uopće ne brinu za igrače, hoće li se netko ozlijediti, paše li to momčadima...'

Hrvatska je svladala Kosovo u 7. kolu kvalifikacija za SP, a nakon utakmice je reagirao kapetan Luka Modrić, nezadovoljan odnosom krovnih organizacija prema momčadima.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. rujan 2017. 20:54

Stao je Luka Modrić bez ustezanja pred mikrofone i kamere, nije štedio riječi ni stava. Nakon uvodne rečenice kako su najbitnija ta tri boda i kako se on i igrači trebaju sad dobro rekuperirati za dvoboj s Turskom, 'opalio' je hrvatski kapetan po FIFA-i.

- Naravno da je sve to što se događalo utjecalo na nas. U subotu su nam rekli da se neće uopće igrati, legli smo kasnije, oko dva, tri sata. I onda te ujutro dižu, kao u vojsci, 'ajde igrate danas'. Jasno da to nije adekvatna priprema za ovako važnu utakmicu, FIFA je pokazala još jednom da uopće ne brine za igrače, da je samo bitno da se utakmica odigra. Ne brinu se hoće li se netko ozlijediti, paše li to momčadima, pogotovo nama koji za manje od 48 sati opet igramo u gostima. To je jako loše. Zahtejvno je i inače igrati svaka tri dana, a sad i u još manjem periodu, pogotovo na ovakvom terenu koji te dodatno iscrpi. Ali nikoga to nije briga, da jest, mogla je utakmica s Turskom biti prebačena za srijedu, ne vidim u tome problem - jasan je i odlučan bio Modrić, možda će njegovu poruku netko čuti.


Dinagoj Vida Goal HD - Croatia 1-0 Kosovo 03...

Imamo i u FIFA-i čovjeka, Zvonimira Bobana. No, vratimo se Turskoj, odlazimo tamo s vrha ljestvice.

- Ne smije nam sve ovo biti alibi za Tursku, situacija je takva kakva jest, neka ova pobjeda bude dodatan poticaj za novu pobjedu. Spremni smo odigrati tamo veliku utakmicu, jer takva će nam trebati za pobjedu.

Tursku dobro poznajemo?

- Da, znamo ih, neugodni su Turci. Igrali smo na Euru, igrali smo i u kvalifikacijama, bili smo bolji ovdje u Maksimiru, nismo pobijedili. Možda nam se tamo vrati. Idemo igrati na pobjedu, nećemo kalkulirati i tražiti remi.

Rezultati by SofaScore

Linker
17. svibanj 2024 11:39