Slaven Bilić
 Reuters / Peter Cziborra Livepic
STOJE U REDU

SLAVEN BILIĆ U BORBI PROTIV NAJLJUĆIH RIVALA I MOURINHA West Ham u lovu na portugalsko 'čudo' i jednog od najboljih napadača Otoka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2016. 15:47

Nakon Branislava Ivanovića i Cesca Fabregasa engleski mediji doveli su i ime Portugalca Brume i engleskog napadača Daniela Sturridgea (27) u kontekst potencijalnog novog transfera West Hama.

Ovaj 22-godišnji krilni igrač član je istanbulskog velikana od 2013. godine, a sjajnim igrama privukao je interes premierligaških velikana. Express navodi kako su interes za njegovim dovođenjem pokazali Arsenal i Tottenham, dakle ljuti West Hamovi gradski rivali, kao i Manchester United Josea Mourinha.

Turski Fanatik navodi kako je bivši trener Beşiktaşa pokazao veliki interes za Brumu i da je West Ham spreman ponuditi 9 milijuna eura. Međutim, navodno to nije ponuda koja bi zadovoljila Galatasaray koji traži oko 19 milijuna eura.

Bruma je ove sezone u deset ligaških utakmica upisao četiri gola i tri asistencije, a turski dnevnik piše kako bi u ciloj priči presudan mogao biti prestiž koji nudi Manchester United.

Express zaključuje kako se u West Hamu očekuje buran siječanjski prijelazni rok kako bi se momčad uzdigla sa začelja ljestvice.

Što se tiče Liverpoolova napadača Daniela Sturridgea (27) njegova je cijena - 'prava sitnica'. Oko 32 milijuna eura. Ali navodno ga je Liverpool spreman prodati...

Linker
28. travanj 2024 14:43