Screenshot
NIJE REAGIRAO KAO MESSI

VIDEO: SCENA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA ODUŠEVILA I MNOGE U SVIJETU Mandžo i Rakitić se žestoko sukobili, a onda se dogodio trenutak koji ispunjava ponosom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. travanj 2017. 16:44

Veliki četvrtfinale Lige prvaka u Torinu obilovao je ratničkim duelima, pa nije mogao proći ni bez okršaja dvaju vatrenih zvijezda, Marija Mandžukića i Ivana Rakitića.

Zaiskrilo je između dva hrvatska majstora u prvom poluvremenu, kada je Mandžo jednim od svojih beskompromisnih startova srušio prijatelja iz reprezentacije blizu aut-linije, i izazvao oduševljenje Juventusovih navijača.


Mndž-vs-Rktć

Rakitić mu očito nije zamjerio, niti ga odgurnuo kao što je to nakon sličnog duela u drugom dijelu napravio veliki Messi. Upravo suprotno... Bilo je prekrasno vidjeti kako je Raketa u sudačkoj nadoknadi, u trenutku kad je njegova momčad gubila s 3:0, prvi pritrčao Mandži i pomogao mu kad su ga uhvatili grčevi.

Bila je to i odlična ilustracija koliki je posao Mandžukić obavio u rušenju Barcelone te večeri, i koliko je važan u Juventusuvu pohodu na europski tron.

Pregršt pobjedničkih duela, prekinutih napada, neuhvatljivi šprint i asistencija za drugi gol Dybale, i opći dojam koji se može opisati samo jednom rječju - fantastično.

Linker
01. svibanj 2024 06:36